ADVIES

Goed advies helpt u verder. Bij het herinrichten of verbouwen van uw woning komt er veel op u af. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Met name als het gaat om de herindeling, verbouwmogelijkheden, te gebruiken materialen maar ook of stuc-, schilder- en herstelwerkzaamheden nodig zijn.

WIJ ADVISEREN
EN BEGELEIDEN BIJ
BOUWPROJECTEN

Omdat elke woning anders is, adviseren wij op maat. We houden zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid en slimme, milieubesparende oplossingen. Voorafgaand aan de uitvoer van een project bespreken we de offerte en kijken we naar de gewenste (bouw)materialen.
Na akkoord op de offerte gaan we aan het werk om het project binnen budget en volgens planning op te leveren. Bij onvoorziene werkzaamheden of aanpassingen bespreken we de meerkosten voortijdig.

Advies levert altijd wat op.

Verbouwingen vallen circa 25% duurder uit dan gepland. Met advies op maat en het aandragen van slimme, energiebesparende middelen bieden we kostenbesparende oplossingen.

Verbouwbegeleiding bij Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond

HANDIG &
PRAKTISCH

 

Met duidelijk advies, een overzichtelijke, reële planning en een goed ontwerp helpen wij u bij het realiseren van uw (ver)bouwproject.

Ruimtebesparende Vide door Cachet verbouw in Warmond

Ruimtebesparende Vide

In overleg met de bewoners heeft Cachet Verbouw deze ruimtebesparende Vide gerealiseerd. Met als doel een multifunctionele werk-, opslagruimte te maken. Na het overleg, advies en het maken van het ontwerp en de constructietekeningen heeft Cachet verbouw het project in eigen beheer gerealiseerd. De constructie, vloer en hekwerk inclusief de mogelijkheid om het hek deels weg te klappen voor het verplaatsen van spullen.

Terras zwevend herplaatsen door Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond

Terras zwevend herplaatsen

Met als doel om contactgeluid sterk te verminderen naar de onderliggende ruimte van de onderburen. Op de bestaande constructie is al basis een nieuw framewerk van gegalvaniseerde stalen H-profielen geplaatst. Daarop is het bestaande terras teruggeplaatst.

HEEFT U
EEN VRAAG?

Over advies bij uw bouwproject of heeft u inspiratie nodig? Vertel ons over uw project ideeën, voor grote of kleine projecten. Cachet verbouw realiseert het van concept tot complete uitvoering.