AFBOUW

Hoe fijn is het om in uw eigen huis thuis te komen. Niks prettiger dan lekker op bank te ploffen en te genieten van de woonruimte waarin u zich helemaal thuis voelt. Is uw woning nog niet zover? En heeft u behoefte aan een aannemer of timmerman die van aanpakken weet? Dan bent u bij Cachet aan het juiste adres.

WIJ HEBBEN ALLES IN HUIS

Wij verzorgen allerlei (ver)bouw-, timmer-, stuc- en schilderwerkzaamheden. Van het plaatsen van gipspanelen en plafondlijsten, tot het leggen van vloeren, het schilderen van houtwerk, kozijnen en het sauzen van muren in de gewenste kleur.

Ook in keukens en sanitaire ruimtes voelen wij ons uitstekend thuis. In badkamers en toiletruimtes voeren wij het tegel-, kit- en voegwerk uit. We zorgen voor een nette en waterdichte afwerking en een gedetailleerde, verfijnde finishing touch.

Extra handjes

Als de klus er om vraagt, schakelen we de handen in van ervaren (onder)aannemers, timmerlieden, stukadoors, loodgieters en handige Harry’s. Wij zijn pas happy als de klus helemaal is geklaard en volledig naar uw wens is opgeleverd.

Afbouw bij Cachet verbouw in Warmond

EEN GOED GEVOEL

Direct de juiste sfeer in een splinternieuw huis, kan even duren. Maar met slimme maatwerkoplossingen helpen wij u hierbij. Snel, goed en helemaal naar wens.

HEEFT U
EEN VRAAG?

Is uw woning wel gebouwd, maar nog niet helemaal naar wens? Laat mij u adviseren over slimme en praktische mogelijkheden. Wij verzorgen voor oplossingen op maat en brengen uw woning in de staat die u wenst.