Het coronavirus grijpt nu ook in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers bij ons voorop staan, nemen we een aantal tijdelijke maatregelen.

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, klanten, leveranciers, kopers en gebruikers staan voorop. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Cachet verbouw werkt door

We zijn in staat om ons werk te blijven doen binnen alle gestelde kaders en richtlijnen. Daar waar dat niet kan, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we binnenkort graag contact met je op om hierover het gesprek aan te gaan.

  • Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond
  • Prieel - Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond

Cachet verbouw werkt door volgende de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland.

Protocol Samen veilig doorwerken
Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Het protocol is een van de uitkomsten van de gesprekken die minister Knops van BZK en minister Van Veldhoven voor Milieu en Wonen met Bouwend Nederland, Techniek Nederland en andere partijen uit de sector voeren om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen. Het protocol volgt de richtlijnen van het RIVM en wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties.