FRAAIE PROJECTEN
REALISEREN

Met een (complete) verbouwing, een herindeling van de woonruimte, een aanpassing van een meubel of renovatiewerkzaamheden laat ik mensen weer verliefd worden op hun huis.

Cachet Verbouw is opgericht door Arjan Schrier. Van huis uit is deze man een alleskunner en een echte aanpakker. Vooral als het aankomt op verbouwingen, aannemerswerk en het uitvoeren van timmer-, schilder- en installatiewerkzaamheden. Met zijn brede kennis van materialen en zijn ruime ervaring in de (ver)bouwwereld voelt Arjan zich thuis in elk huis. Hij weet precies wat er bij een verbouwing komt kijken en wat uw woning nodig heeft om er weer verliefd op te worden.

Arjan Schrier van Cachet verbouw in Warmond

Met Cachet heeft Arjan één missie; iedereen (opnieuw) verliefd te laten worden op zijn huis. Hiervoor voert Cachet zelf allerlei (ver)bouwwerkzaamheden uit. Waar nodig gebruikt hij van netwerk aan ervaren schilders, loodgieters, timmerlieden en stukadoors. Of het nu gaat om een aanbouw, een uitbouw of een verbouw, Cachet zorgt dat elk project netjes wordt afgerond en volledig naar uw wens is.

Schakel Cachet in voor:


– Advies & Projectbegeleiding
– Verbouwbegeleiding
– Verbouwingen
– Timmerkwerkzaamheden
– Installatiewerkzaamheden
– Tegel-, kit- en voegwerkzaamheden
– Renovatieprojecten
– Afbouw nieuwbouwprojecten
– En heel veel meer

WAT MENSEN ZEGGEN:

In alles betrouwbaar en zorgvuldig!

Onze aanbouw met tegelvloer, isolatie, veel glas, lichtstraat, schuifpui etcetera werd in heel goed overleg voorbereid en helemaal in de afgesproken weken heel mooi uitgevoerd. Wij waren een deel van de tijd zelf in huis aanwezig en konden goed zien hoe alles verliep. Minimale hinder van geluid en stof, altijd een vast team van twee veelzijdige vaklieden aanwezig. Uitstekende planning van de verschillende onderaannemers, goed toezicht en fraaie samenwerking. Waren er al onvolkomenheden, dan werden die snel en goed gecorrigeerd.

Goede adviezen, mooie kwaliteit, zorgvuldige afwerking en oplevering. Van begin tot eind prettige communicatie met het hele team. Wij zijn helemaal tevreden!

Ja, ik beveel Cachet Verbouw aan als verbouwpartner.

Joop Buitenhuijzen

De aanbouw van onze serre kon niet beter!

Door een goede voorbereiding waarover prettig en open contact was, kon het werk volgens plan, vakkundig en met goede materialen worden uitgevoerd. Alles was goed gepland, waardoor iedereen op het juiste moment zijn taak kon doen, waardoor er geen vertragingen waren! Kenmerkend vind ik dat een bericht dat ik ‘s avonds rond 23:30 uur verstuurde, binnen 15 minuten werd beantwoord met de boodschap ‘We nemen morgen de spullen mee en regelen dat’.

Volgend jaar laten we Cachet Verbouw weer een klus doen in het volste vertrouwen dat die ook weer een mooi resultaat oplevert!

Ja, ik beveel Cachet Verbouw aan als verbouwpartner.

Michiel Toorop

Uitstekende vakmensen

Arjan heeft er een hele mooie uitbouw van gemaakt. Zeer ruimte en licht. Vakbekwame en zeer ervaren vakmensen, ze denken mee en in oplossingen. Hij komt zijn  afspraken na en de service is uitstekend. Geen vraag is te veel. Laagdrempelig. Zeer aan te bevelen.

Ja, ik beveel Cachet Verbouw aan als verbouwpartner.

Andre en Loes Verlingen

Snel, kundig en secuur

Wie kent het niet tijdgebrek….. In ons nieuwbouwhuis wilden wij graag een vliering op zolder maken voor alle ‘troep’.
Maar de weken verstreken toen wij eenmaal in ons huis woonden. Een tijdje geleden dan toch de knoop doorgehakt om het te laten maken door een vakman. Dan scheelt het ons een hoop tijd en stress. Dezelfde week is Arjan nog met de klus begonnen en de week erna konden wij zonder stress onze vliering vol zetten met spulletjes.
De vliering ziet er netjes uit. Arjan dacht met ons mee en dit werd erg gewaardeerd. Bij de volgende klus in huis zullen we zeker weer Arjan vragen.

Ja, ik beveel Cachet Verbouw aan als verbouwpartner.

Familie Ottenkamp, Sassenheim

DEEL UW ERVARING

Uw ervaring met Cachet Verbouw betekent veel voor ons. Deel uw reactie via onderstaand formulier. Alvast bedankt.