RENOVATIE

Vroeger was alles beter. Nou, in elk geval niet kapot. Als dat nu wel het geval is en u bent zeer gehecht aan bijvoorbeeld een kast of een tafel, dan wilt u dat het gerepareerd wordt. Liefst met behoud van z’n oorspronkelijke karakter. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom behandelen wij uw project met aandacht en zorg.

MET AANDACHT VOOR HET AMBACHT

Al vele jaren voeren wij uiteenlopende renovatiewerkzaamheden uit. Dit varieert van het herstellen van oude meubelstukken tot het renoveren van versleten of kapotte delen aan uw woning. Elk project brengen wij terug in de oorspronkelijke staat, zodat de historische waarde behouden blijft en u er nog lange tijd van kunt genieten.

Renoveren is een ambacht.
Met zorg, liefde en aandacht behandelen wij elk object.

Renovatie bij Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond

OUD WORDT WEER NIEUW

“Renoveren kun je leren.” Wij hebben ruime ervaring met renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Allerlei kapotte of versleten meubels en elementen aan woningen laten wij weer lijken als nieuw.

HEEFT U
EEN VRAAG?

Heeft u een project dat vraag om renovatie? Laat ons helpen met goed advies en vakmanschap. Wij beheersen het ambacht en gaan met elk object om alsof het van onszelf is.