VASTGOEDONDERHOUD

Achterstallig onderhoud, krullende vloerdelen, loslatend schilderwerk, lekkagevlekken, schade aan muren of krassen in het stucwerk; in elke woning komen we het wel tegen. Toch wilt u dat uw huis er netjes en verzorgd uitziet. Maar waar haalt u de tijd vandaan om het op te knappen?

UW HUIS WEER IN TOPCONDITIE

Om u het werk uit handen te nemen, verrichten wij allerlei schadeherstelwerkzaamheden en voeren schilderwerkzaamheden uit om uw woning een frisse update te geven. Ook doen wij preventief onderhoud om bijvoorbeeld houtrot in kozijnen te voorkomen. Delen van uw huis die versleten zijn of vernieuwd moeten worden, vervangen wij direct en met het juiste materiaal.

Om een huis te houden, moet je het onderhouden 🙂

RESULTAAT DAT TELT

Bij elk project telt maar één ding; dat u blij bent én blijft met het resultaat. Daarvoor doen we ook alles op het gebied van onderhoud. Van reparatie tot schilderwerk.

HEEFT U
EEN VRAAG?

Is een onderdeel aan uw huis toe aan vervanging of moet het goed onderhouden blijven? Wij staan paraat met kwast, kitspuit en spatel. Een mooi huis moet mooi blijven. Daar doen we alles voor.