VERBOUW

Of het nu gaat om het verplaatsen van een keuken, het wegbreken van een open haard of een complete herinrichten van een bestaande zolderruimte, elke opdracht pakt Cachet met de grootste zorg aan. Daarbij leveren wij een gedetailleerde afwerking. Het enige dat telt, is dat u weer geniet van uw woning.

VERBLUFFEND RESULTAAT

Bij het verbouwen of herindelen van een woonruimte wilt u dat elk deel van uw huis goed tot zijn recht komt. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, presenteren we vooraf een (digitale) impressie van de ‘nieuwe’ ruimte. En dat kan soms verrassend anders uitpakken dan u zelf in eerste instantie in gedachte had. We bespreken de mogelijkheden en pas na uw goedkeuring voeren we de werkzaamheden uit om geheel volgens planning het project af te ronden.

Ook het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden, het maken of herstellen van meubels, kasten en tafels of het inbouwen van keukens en andere interieurwensen nemen wij voor onze rekening. Wij laten u weer verliefd worden op uw huis.

Arjan Schrier van Cachet verbouw in Warmond

HANDEN UIT DE MOUWEN

Aanpakken en altijd gaan voor het beste resultaat. Wij staan er inmiddels bekend om.

Verbouwing zolderruimte door Cachet verbouw, onderhoud en advies Warmond

Verbouwing zolderruimte

De zolder is geheel vernieuwd met o.a. een splitsing d.m.v. het plaatsen van een scheidingswand met deur. En aan voorzijde en achterzijden zijn 5 schuifdeuren over de gehele breedte gemaakt voor het bereik van de ruime opbergruimtes. De zolder is voorzien van een nieuwe vloer en geheel geschilderd.

Inner Mind Center verbouwing door Cachet verbouw onderhoud & advies Warmond

Herinrichting Zolderstudio

Cachet realiseerde voor Het Inner Mind Center in Oegstgeest een nieuwe rustgevende zaal/vergaderruimte. Van een lege zolder tot een rustgevende zaal een mooie en lichte ruimte van 136 m² voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen of workshops.

HEEFT U
EEN VRAAG?

Heeft u verbouwplannen en kunt u wel wat extra handen gebruiken? Laat ons met u meedenken en helpen bij de uitvoer. Op ons kunt u bouwen.